PRETVORILA BIH SE U BILJKU DA SAM OSTALA: Glumica Elen Pompeo konačno otkrila pravi razlog napuštanja hit serije "Uvod u anatomiju"

N.D.

09. 04. 2023. u 17:07

U SLUČAJU da ste među onima koji su se ponadali da će za života videti kraj mamutske medicinske serije "Uvod u anatomiju", čijeg se početka trenutno seća verovatno još jedino Elen Pompeo, jer je bila prisutna kad je višim silama pala na pamet ideja da je stvore, moraćemo da vas vas obavestimo da se tom trenutku još ne nazire kraj.

ПРЕТВОРИЛА  БИХ СЕ У БИЉКУ ДА САМ ОСТАЛА: Глумица Елен Помпео коначно открила прави разлог напуштања хит серије Увод у анатомију

Foto: Foks

Iako je seriju zvanično napustila pomenuta glumica koja lik Meredit Grej tumači od premijere serije, baš kao što ju je upravo napustila i Keli Mekriri (u seriji od 2005. u roli Megi Pirs), ali i scenaristkinja i izvršna producentkinja Krista Vernof, moćni holivudski procedural ove trzavice nije ni osetio. Da li je "Uvod u anatomiju", ipak, nadrastao njegove zaštitne simbole, i tokom 19 sezona postao imun na sve boljke, još ne znamo, ali činjenica je da je iz produkcije stigla vest da se snimanje nastavlja. Serija čiju 19. sezonu trenutno pratimo na kanalu Foks lajf (četvrtkom u 22.00) dobila je zeleno svetlo za 20. nastavak. I to bez vodećih zvezda. Elen Pompeo i Keli Mekriri zvanično napuštaju seriju i posvećuju se novim projektima, s tim što će se u narednom ciklusu pojaviti u epizodnim ulogama kako "presek" za višedecenijske obožavaoce serije ne bi bio suviše naprasit. Kada je reč o Kristi Vernof, ona će već od ove sezone u scenarističkim poslovima biti zamenjena sa dugogodišnjom producentkinjom serije Meg Marinis. Elen Pompeo, ipak, neće u potpunosti napustiti čuveni TV hit, već će u nastavku serije i dalje biti izvršni producent.

 Serija čiju 19. sezonu trenutno pratimo na kanalu Foks Lajf (četvrtkom u 22.00) dobila je iz produkcije zeleno svetlo za 20. nastavak

 - Večno sam zahvalna i polaskana ljubavlju i podrškom koju ste mi svi pružali tokom godina u kojima smo se družili u seriji "Uvod u anatomiju". Hvala vam na svakom zajedničkom trenutku u prethodnih 19 sezona i za svaku lepu reč koju ste imali za mene i Meredit Grej. Obećavam vam da ovo nije kraj - poručila je Elen Pompeo u emotivnoj poruci fanovima, dodavši da je pravi razlog zbog kog je napustila seriju to što je osetila da mora da ponovo pronađe sebe.

 - Imam 53 godine. To nije malo. Um mi je trenutno prilično zbrkan i imam snažnu potrebu da probam nešto novo. Ako to ne učinim, imam utisak da uskoro neću moći da rešim ni ukrštenicu u novinama. Pretvorila bih se u biljku da sam ostala. Deo ove serije sam 19 godina. To je duže nego što većina roditelja zadrži decu u kući - uz smeh je prokomentarisala glumica.

U svakom slučaju, sigurni smo da će još mnoge generacije stasavati uz dešavanja u memorijalnoj bolnici "Grej-Sloun".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!