VRBOVAO DEVOJKE DA SE PROSTITUIŠU U SALONIMA ZA "MASAŽU": Novosađaninu D. P. (79), osumnjičenom za trgovinu ljudima ponovo produžen pritvor

Lj. P.

21. 05. 2021. u 07:50

NOVOSAĐANINU D. P. (79), osumnjičenom za trgovinu ljudima, ponovo je produžen pritvor do 20. juna.

ВРБОВАО ДЕВОЈКЕ ДА СЕ ПРОСТИТУИШУ У САЛОНИМА ЗА МАСАЖУ: Новосађанину Д. П. (79), осумњиченом за трговину људима поново продужен притвор

Foto, Ilustracija: Depositphotos

On je uhapšen pre dva meseca zbog sumnje da je od 2017. vrbovao 14 žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim improvizovanim salonima za masažu, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju. Radi zaštite žrtava seksualne eksploatacije, oštećenima je određen status posebno osetljivog svedoka.

Devojke koje je D. P. angažovao, kako se sumnja, pružale su usluge masaže na više lokacija, a jedan od stanova u kojem se to dešavalo je u Ulici Pavla Papa u Novom Sadu.

Načelnik novosadske policije Slobodan Malešić je posle privođenja D. P. izjavio da je akcija trajala duže vreme i da je do hapšenja došlo kada je pribavljeno dovoljno dokaza.

On je rekao da je reč o iznajmljenim stanovima, i da su neki od ovih objekata reklamirani u oglasima, a neki nisu ni imali reklamu i da se sve duže vreme proveravalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest