SUZE I MUK NA GROBLJU U ALEKSINCU: Sahranjen Aleksa Stojmenović (26) koji je preminuo nakon kobne tuče na rođendanu (FOTO)

Novosti onlajn

19. 05. 2021. u 14:08

NA NOVOM groblju u Aleksincu danas je sahranjen Aleksa Stojmenović koji je nastradao nakon kobne tuče u nedelju, na rođendanu u aleksinačkoj kafani.

СУЗЕ И МУК НА ГРОБЉУ У АЛЕКСИНЦУ: Сахрањен Алекса Стојменовић (26) који је преминуо након кобне туче на рођендану (ФОТО)

Foto: Novosti

Aleksa je na večni počinak ispraćen uz prisustvo mnogobrojne rodbine, prijatelja i drugara iz kluba. 

Podsetimo, kako su saznale "Novosti", danas je pronađen snimak iz kafane u kojoj se dogodila tuča, koji rasvetljuje sve detalje ovog događala. 

Policija je danas uhapsila i M. S. (26) i Z. T. (18) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo učestvovanje u tuči.

Sumnja se da je O. P. 16. maja u jednom restoranu u Aleksincu udario dvadesetpetogodišnjeg mladića i naneo mu teške telesne povrede od kojih je preminuo.

M. S. i Z. T. se sumnjiče da su u istom restoranu učestvovali u tuči.

Foto: Novosti

Rezultati obdukcije

Obdukcijom tela preminulog mladića, utvrđeno je da je njegova smrt nasilna, a ne prirodna.

Kobna je bila povreda koju je mladić zadobio u predelu vrata.

- Takva povreda nikako ne može da nastane prilikom pada, isključena je mogućnost da je udarac glavom u stepenice bio smrtonosan. Povreda koja je dovela do smrti nastala je delovanjem mehaničke sile na vrat, bilo da je u pitanju pesnica ili neki predmet - kažu izvori upoznati sa ovim slučajem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!