OGLASILA SE POLICIJA POVODOM UBISTVA U VALJEVU: Tragaju za bivšim kolegom - U februaru mu oduzeti oružje, službena legitimacija i značka!

Tanjug

18. 05. 2021. u 12:25

POLICIJA u Valjevu intenzivno traga za policajcem M. M. (52) iz tog grada u vezi sa istragom ubistva žene (34) koja ga je u februaru prijavila da je proganja, saopštila je danas Policijska uprava u Valjevu.

ОГЛАСИЛА СЕ ПОЛИЦИЈА ПОВОДОМ УБИСТВА У ВАЉЕВУ: Трагају за бившим колегом - У фебруару му одузети оружје, службена легитимација и значка!

Foto: B. P.

Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.

Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet meseci, uslovno na tri godine, kao i meru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara, takođe u trajanju od tri godine.

pored toga, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024