SRPKINJU (22) DRŽALI KAO ROBINJU U ITALIJI: Mučili je i izgladnjivali, terali da se prostituiše, policija objavila šokantne detalje

Novosti online

09. 05. 2021. u 11:36

SRPSKA državljanka (22) prošla je pakao u Italiji, gde je bila namamljena preko društvenih mreža.

СРПКИЊУ (22) ДРЖАЛИ КАО РОБИЊУ У ИТАЛИЈИ: Мучили је и изгладњивали, терали да се проституише, полиција објавила шокантне детаље

Foto AP

Policija Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je devojka bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana, i da se spasla tako što je pila deterdžent zbog čega je završila u bolnici.

Devojci iz Srbije, iz porodice loše materijalne situacije, mladić je na Fejsbuku obećao brak u Italiji, ali kada je stigla u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i terala da se prostituiše.

Nesrećnoj devojci je rečeno da mora da "odradi" 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju. Držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, tukli je, terali je da prosi i prostituiše se.

- Devojka se na kraju otrovala da bi pobegla, pila je deterdžent danima i izgubila strašan broj kilograma, čak 30. Dobila je i temperaturu i njeni mučitelji su pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživela i oni su uhapšeni - rekla je zamenica asistenta komesara bolonjske policije, Elena Jolanda Čeria.

Uhapšeno je četvoro članova te porodice, majka, otac i dva sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)