UHVAĆEN NA DELU: Policijski službenici zatekli su na Paliluli muškarca (42) u trenutku izvršenja krađe

Novosti online

18. 04. 2021. u 12:41

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zatekli su na Paliluli četrdesetdvogodišnjeg muškarca u trenutku izvršenja krivičnog dela teška krađa.

УХВАЋЕН НА ДЕЛУ: Полицијски службеници затекли су на Палилули мушкарца (42) у тренутку извршења крађе

Foto: Printskrin Youtube

On se tereti da je rukom polomio zadnje staklo navedenog vozila i iz njega uzeo alat spakovan u putnu torbu i kofer, koji su prilikom hapšenja kod njega i nađeni.

Policijski službenici su u blizini pronašli još dva automobila sa istim oštećenjima, a daljim radom je ustanovljeno da postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni, na teritoriji iste opštine, u prethodnom periodu izvršio još pet krivičnih dela teška krađa.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kalesu

18.04.2021. 17:37

Vlasnik tog alata i torbe je imao mnogo sreće. Da je malo razmišljao, ne bi sve to ostavio u kabini vozila, "na izlog" provalniku i poštedio bi sebe štete i razbijenog prozora na kolima. Sve što ostavljate u vozilu, a ima značajnu vrednost, stavite u prtljažnik vozila, da se ne vidi spolja i tako inspiriše provalnike.