VOZILI POD DEJSTVOM ALKOHOLA I DROGA: Kraljevačka policija isključila iz saobraćaja sedam vozača

S.Babović

08. 03. 2021. u 16:41

PRIPADNICI Policijske uprave Kraljevo su, tokom vikenda, iz saobraćaja isključili sedam vozača, od kojih trojicu zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, jednog koji je odbio testiranje i trojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola.

ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА И ДРОГА: Краљевачка полиција искључила из саобраћаја седам возача

Foto: Depositphotos

- Policija je u Dositejevoj ulici zatekla četrdesettrogodišnjeg muškarca za koga je utvrđeno da je „opelom“ upravljao pod dejstvom lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Vrnjačkoj Banji zaustavljen dvadesetdvogodišnjak koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa, navode u kraljevačkoj policiji.

- Takođe, u Žičkoj ulici isključen je iz saobraćaja dvadesetpetogodišnji muškarac, koji je, pod dejstvom kanabisa, upravljao „citroenom“, kao i dvadesetdvogodišnjeg vozača „tojote“ koji je odbio da se testira, a koji je zaustavljen u Vrnjačkoj Banji.

Saobraćajna policija je u Vrnjačkoj Banji zaustavila dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao „fijatom“ sa 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio automobil „alfa“ sa 1,69 promila alkohola.

U Proleterskoj ulici na području grada Kraljeva, zatečen je tridesetdvogodišnjak koji je vozio „reno“, takođe, sa 1,69 promila alkohola u organizmu. Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)