RAZOTKRIVENA KRIMINALNA GRUPA SA VRAČARA: Blisko sarađivali sa Kavačkim klanom – pet kriminalaca u bekstvu!

Novosti online

08. 03. 2021. u 10:10

POLICIJA je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA posle upornog operativnog rada identifikovala jednu kriminalnu grupu koja je prema operativnim saznanjima planirala da u Srbiji preuzme određene kriminalne poslove kojima se do trenutka hapšenja bavila organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka.

РАЗОТКРИВЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА СА ВРАЧАРА: Блиско сарађивали са Kавачким кланом – пет криминалаца у бекству!

Foto: Printskrin

Prema nezvaničnim operativnim podacima, u pitanju je takozvana vračarska organizovana kriminalna grupa i tu grupu predvodi izvesni Nikola Vušević zvani Džoni.

U toj grupi, prema operativnim podacima, trenutno se nalaze još četiri ozbiljna kriminalca. Svi oni se trenutno nalaze u bekstvu i nisu u Srbiji. Prema operativnim i nezvaničnim podacima nalaze se na Pirinejskom poluostrvu i ta organizovana kriminalna grupa je blisko sarađivala sa kavačkim kriminalnim klanom koji predvodi Radoje Zvicer.

Veljko Belivuk i Marko Miljković bili su bliski kavačkom klanu.

Ova vračarska kriminalna grupa nameravala je da preuzme nezakonite i kriminalne poslove u Srbija, ali operativan i uporan rad poicije i nadležnih bezbednosnih službi dao je rezultata tako da su svi oni identifikovani.  

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)