NEDIĆ GODINAMA NIJE NA STADIONU: Vučić o vezi sekretara Vlade sa Belivukovom grupom - svako će da odgovara ako je počinio krivično delo!

Novosti online

06. 03. 2021. u 22:54

UPITAN za navode o povezanosti sekretara Vlade Novaka Nedića za veze sa grupom Veljka Belivuka, predsednik Vučić je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost rekao je da njegov bliski saradnik godinama nije na bilo kojoj tribini.

НЕДИЋ ГОДИНАМА НИЈЕ НА СТАДИОНУ: Вучић о вези секретара Владе са Беливуковом групом - свако ће да одговара ако је починио кривично дело!

Foto: Arhiva "Novosti"

- Novak Nedić godinama nije ni na stadionu, ni na bilo kojoj tribini. Da li je u početku želeo da bude neko u Partizanu, nema nikakve sumnje. A ko to prilikom dolaska na vlast u bilo koje vlasti nije činio, pa mu očigledno nije prošlo za rukom. (Vladimir) Vuletić je bio snalažljiv i izgleda da je nešto bolje umeo baš sa tom organizovanom kriminalnom grupom bolje mu je išlo - rekao je Vučić.

Istakao je da će, ako postoje dokazi, odgovarati svako bez obzira na to kako se zove.

- Ako imate dokaz da je neko počinio bilo koje krivično delo, da se pet hiljada puta zove Novak Nedić, Nebojša Stefanović, Aleksandar Vulin, Aleksandar Vučić, ti ljudi će da odgovaraju - poručio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest