BRUTALNO PRETUKLI TROJICU MLADIĆA: Pokrenuta istraga protiv osmorice nasilnika iz Novog Sada

Tanjug

24. 02. 2021. u 12:12

ZBOG brutalnog premlaćivanja tri mladića u centru Novog Sada u subotu 20. februara, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv osam osumnjičenih, od kojih se trojica terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a ostali za nasilničko ponašanje u grupi.

БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ ТРОЈИЦУ МЛАДИЋА: Покренута истрага против осморице насилника из Новог Сада

Foto: Printscreen

Svi su uhapšeni i u roku od 48 sati biće privedeni na saslušanje u tužilaštvo.

Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora sumnjiče se M.L, S.V. i B.N.

S.V, M.M, N.D, M.M. i M.B. terete se da su u grupi izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za koje im preti kazna od šest meseci do pet godina, saopštilo je novosadsko Više tužilaštvo.

Brutalno prebijanje mladića dogodilo je u Novom Sadu dana 20. februara u ulici Laze Telečkog.

- Oštećeni u ovoj tuči - M.D., Š.N. i P.M. zadobili su telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilnickom ponašanju - navodi tužilaštvo.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, poručuju iz tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)