MAJKA UZALUD ZVALA SINA: Uroš se ceo dan nije javljao na telefon – meštani Kremana u šoku nakon tragedije u kojoj je stradalo dvoje mladih

N.J.

17. 02. 2021. u 11:13

UROŠ Đ. (29) se tuširao kada ga je udarila struja u vikendici u selu Kremna kod Užica, njegova devojka J.J. (30) je ušla u kupatilo pokušavajući da ga spase, ali se sve završilo smrću dvoje mladih ljudi.

МАЈКА УЗАЛУД ЗВАЛА СИНА: Урош се цео дан није јављао на телефон – мештани Кремана у шоку након трагедије у којој је страдало двоје младих

Foto: N. J.

Ovako meštani opisuju tragediju u kojoj je stradalo dvoje mladih ljudi iz Požege.

- Uroš se ceo dan, u utorak, nije javljao majci na telefon. Ona je zatim pozvala rođaka iz Kremana, koji je zatim ušao u kuću. Na podu tuš kabine on je zatekao beživotna tela dvoje stradalih. Žena je bila odevena, što sugeriše da je pokušavala da spase Uroša - kažu meštani.

Kuća koju su stradali koristili za odmor, vlasništvo je Uroševe familije sa majčine strane. Reč je o novoj vikendici u izgradnji, nedovršenoj.

- Uroša sam povemeno sretao u selu, dolazio je ovde iz Požege gde živi, a celo selo je u šoku - objašnjava Dejan Čulić, ovdašnji poštar i komšija Šluletića, Uroševe familije sa majčine strane, iz zaseoka Dugi Do.

Par iz Požege je u Kremnima provodio vikend i praznik.

- Odmah po prijavi, policija i hitna pomoć došli su na lice mesta, ali su medicinari mogli samo da konstatuju smrt dvoje mladih ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

Nemanja Ilic

19.02.2021. 06:18

@zzz - Ne mora bojleru da probije grejac moze bilo gde u kuci da ima kvar ako je lose uzemljenje i ne moze da "ispadne" osigurac sve sto je u kuci vezano na masu tj. uzemljenje ce biti pod naponom! Zato obavezno proveriti stanje uzemljenja i pod ovavezno gasiti bojler za vreme kupanja!!!