STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE KUZMANA NIŠLIJE JOŠ PAMTE: Andrić sa prijateljima 2007. kidnapovao i brutalno pretukao maloletnog dečaka

V.N.

10. 02. 2021. u 14:33

NIŠLIJA Marko Andrić zvani Kuzman, čiji su snimci razgovora na kojima se moglo čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se sumnja da je ubijen od strane kriminalne organizacije nedavno objavljeni, uhapšen je u četvrtak u Nišu, a žitelji ovog grada još pamte kako se pre desetak godina iživljavao nad maloletnikom kojeg je kidnapovao.

СТРАВИЧНО ИЖИВЉАВАЊЕ КУЗМАНА НИШЛИЈЕ ЈОШ ПАМТЕ: Андрић са пријатељима 2007. киднаповао и брутално претукао малолетног дечака

Foto: TV Pink printskrin

Andrić se na optuženičkoj klupi već našao 2007. godine sa još dvojicom Nišlija a proces i postupak koji se vodio bio je zatvoren za javnost zbog činjenice da je krivično delo koje su počinili izvršeno nad maloletnim dečakom, ali i zbog brutalnosti prilikom izvršenja dela.

Naime, Andrić koji je tada imao 20 godina kao i još dvojica Nišlija su 2007. godine optuženi da su 27. jula iste godine telefonom namamili maloletnika M. R. inače mladog košarkašasa namerom da popričaju o nekoj devojci.

Na prevaru su ga kod sportske dvorane "Čair" uvukli u automobil "fijat punto" i odvezli na brdo Vinik, gde su se posle toga nad njim iživljavali, tukli ga i maltretirali.

Kako je utvrđeno u policiji i tokom istražnog postupka, koji je vodio sudija Saša Knežević, premlatili su ga metalnom šipkom, opuške od cigareta gasili mu po telu, sekli ga žiletom i ispisivali mu inicijale po leđima, da bi na povratku u Niš jedan od njih čak pokušao i da mu odgrize uvo. M. R. je u teškom nasilništvu zadobio telesne povrede zbog kojih je zbrinut na Hirurškoj klinici u Nišu.

Marko Andrić uhapšen je dva dana posle ovog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta