PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE NEĐELJKU ĐUROVIĆU: Sudski veštak mora da se pripremi, evo kada će se održati novo ročište

J.D.Lj.

01. 02. 2021. u 13:14

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je opet odloženo suđenje Neđeljku Đuroviću (31), koji se tereti da je 27. januara 2019. godine, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, ubio studenta iz čačka Miloša Mileusnića (24).

ПОНОВО ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ НЕЂЕЉКУ ЂУРОВИЋУ: Судски вештак мора да се припреми, ево када ће се одржати ново рочиште

Foto: Facebook

Ročište je odloženo za 8. februar sati jer je odbrana Đurovića tek u petak, angažovala specijalistu sudske medicine, koja je trebalo da prisustvuje današnjem suđenju i govori o veštačenim povredama žrtve, ali i optuženog. S obzirom da je stručnjaku potrebno vreme da se pripremi za suđenje, ono je zbog toga odloženo.

Sudija je danas pitala Đurovića da li se slaže da specijalista sudske medicine Tatjana Popovic Lončar bude angažovana, on se složio i dao punomoćje.

Na prethodnom glavnom pretresu, svedočili su policajci koji su išli da obezbeđuju lice mesta prilikom pronalaska noža kojim je ubijen Mileusnić.

Obojica su istakla da Đurović ni u jednom trenutku nije dotakao nož, a što je on tvrdio u svojoj odbrani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)