PRIVELI SU NAS GREŠKOM: Reagovanje Nikole Ivovića i Zorana Tomanovića na informaciju da su privedeni zajedno sa Veljom Nevoljom

Novosti online

29. 01. 2021. u 19:56

REAGOVANjE Zorana Tomanovića i Nikole Ivovića na informaciju da su privedeni na informativni razgovor sa beogradskog aerodroma u policiju zajedno sa Veljkom Belivukom prenosimo u celosti.

ПРИВЕЛИ СУ НАС ГРЕШКОМ: Реаговање Николе Ивовића и Зорана Томановића на информацију да су приведени заједно са Вељом Невољом

Foto: Printskrin

"Moj kolega Zoran Tomanović i ja Nikola Ivović, bili smo na aerodromu Nikola Tesla i čekali poslovne partnere iz Nemačke. Bili smo oko 11:40 kako bi ih sačekali i otpratili do hotela na sastanak u kom su smešteni. U tom trenutku dok smo čekali izletela je policija tačnije UKP i pohapsili nas i oduzeli vozilo na pregled na rengen.

Zatim posle svega tačnije 4 sata zadržanja su nas pustili uz obrazloženje da je greška i da se izvinjavaju. Bili ste na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Samo da stavimo do znanja da nemamo veze sa tim licima", navode oni za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)