U LESKOVCU UHAPŠENA DVOJICA VOZAČA: Jedan u vozilu koje je prijavljeno kao nestalo

I.M.

22. 01. 2021. u 15:50

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu zaustavili su dvojicu vozača, starosti 23 odnosno 22 godine, od kojih je prvi vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a drugi u stanju teške alkoholisanosti, i to vozilo koje je prijavljeno kao nestalo.

У ЛЕСКОВЦУ УХАПШЕНА ДВОЈИЦА ВОЗАЧА: Један у возилу које је пријављено као нестало

Foto: I.M.

Dvadesetdvogodišnji mladić je upravljajući automobilom, sa čak 2,4 promila alkohola u krvi, izazvao i saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povređenih. On je sleteo sa puta i oštetio ogradu jednog domaćinstva u okolini grada. Operativnim radom policija je došla do saznanja da je on, kako se sumnja, upravljao vozilom koje je, neposredno pre događaja, prijavljeno kao nestalo.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, podnetu za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Prilikom pojačane kontrole saobraćaja, policija je zatekla dvadesettrogodišnjeg mladića kako upravlja "opel-korsom" i to pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. On je, kako je saopšteno, zadržan u službenim prostorijama i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)