SPREČENA LIKVIDACIJA U TIVTU: Hteli da ubiju Velju Nevolju?

V. N.

22. 01. 2021. u 10:56

UPRAVA policije Crne Gore u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom te zemlje jutros je navodno sprečila planiranje ubistva Veljka Belivuka, poznatijeg pod nadimkom Velja Nevolja.

СПРЕЧЕНА ЛИКВИДАЦИЈА У ТИВТУ: Хтели да убију Вељу Невољу?

Foto: N. Fifić

Likvidacija je navodno trebalo da bude izvršena u Tivtu, ali je policija osujetila plan kriminalne grupe.

- Za sada možemo da potvrdimo samo da je spriječena jedna likvidacija. Još radimo na tome u saradnji sa SDT-om - rečeno je iz vrha Uprave policije.

Policija je navodno privela više osoba, a u konsultacijama sa specijalnim državnim tužilaštvom znaće se kakva će biti kvalifikacija dela koja će im biti stavljena na teret.

Podsećamo, jedan od vođa navijača Partizana Veljko Belivuk i Marko Miljković Mare su privedeni pre četiri dana u kotorsku policijsku stanicu. Oni su prema informacijama bezbednosnih službi Crne Gore bili gosti Radoja Zvicera, navodno, jednog od vođa "kavačkog klana".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela