NAKON što je Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, javile su se i druge žene koje su takođe bile njegove učenice.

Komentari (3)

Alex

17.01.2021. 14:55

Oduvek je bila NEMOGUĆA MISIJA upisati se na FDU. Sve je veoma povezano, ODUVEK su se "gospoda" ponašala, kao da je privatni fakultet (što u suštini i jeste) A I DAN DANAS JE ISTO. Ako ti "neko" nije "nešto" u ovoj sveri, od tvog upisa NEMA NISTA!!!

Eleonira

17.01.2021. 15:42

Moja ćerka je, negde oko svoje dvanaeste godine, kad se zainteresovala za glumu, ušla u Mikinu školu. Mislila sam da će tamo da se lepo druži, da stekne prijatelje, ali je ona posle nekoliko meseci, odbila da ide, sa rečima da on sve ponižava, da urla, da nema nameru da podnosi takvu torturu. Znajući je, nisam dugo insistirala. Posle natpisa koje pročitah pitam se: 1. kakav je čovek njegova žena koja je sve to znala i nije se tome uzprotivila? 2. koji smo mi ljudi čija su deca išla kod njega da smo to toliko dugo tolerisali? Što se mene tiče, smatrala sam da nema smisla lomiti dete da mora da prizna autoritet sile. 3. kakve prosvetne inspektore imamo da im se dopadao ovaj način nastave? Smatram da učitelj mora da se poštuje, da učitelj ima i ovrazovni i pedagoški zadatak, ali da mora da zna, ako be zna da nauči, da poštuje one koje uči. Izgleda da se kod nas, a izgleda i šire, sva vrsta obrazovanja svodi na ponavljanje, bezpogovorno podčinjavanje.

Pa Vidi Ovako

17.01.2021. 16:16

Oduvek je važilo pravilo, u svim sferama života, da su tzv najstrožiji, ustvari bili sa one strane normalnosti ili zakona, a tom strogoćom su to prikrivali. Toga je bilo i u JNA i bilo a ima i sada i u miliciji, pravosuđu, zdravstvu, umetnosti - i gluma i muzika, a bogami i ostale grane. Sreća da nema i da se gasi, gde je još zaOstalo jednopartijsko i jednoversko bezumlje, pa se to više ne može sakriti i isplivava na površinu, jedno po jedno.