"JEDNA OD PRIČA ZA KOJU SMO ZNALI": Igor Jurić se oglasio potresnim rečima o silovanju glumice (FOTO)

Novosti online

17. 01. 2021. u 10:19

OSNIVAČ Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić oglasio se povodom privođenja poznatog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića zbog silovanja.

ЈЕДНА ОД ПРИЧА ЗА КОЈУ СМО ЗНАЛИ: Игор Јурић се огласио потресним речима о силовању глумице (ФОТО)

Foto: Printscreen

Jurić je na Fejsbuku napisao da je priča da Aleksić zlostavlja i seksualno iskorišćava svoje učenice bila poznata i toj fondaciji.

- Jedna od priča za koju smo znali. Treba da smo kao društvo ponosni na devojke koje su imale dovoljno hrabrosti da ne ćute o onome kroz šta su prošle za vreme svog školovanja - napisao je Jurić.

Podsetimo, poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je sinoć u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Kako navode pojedini mediji, vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić sinoć je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović.

Kako kaže, taj događaj je za nju predstavljao veliki šok.

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom. To je za mene bila druga porodica - navodi ona.

Kaže da nije jedina, već da postoji još pet devojaka, od kojih su neke i maloletne, koje su ga prijavile policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest