KAKO se saznaje, Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Komentari (5)

mica

16.01.2021. 23:52

Da li je moguce da su deca trpela i cutala godinama o ovome i da ni roditeljima nisu rekla. Treba se pitati kakvo je to roditeljstvo u Srbiji kad ovakva zlodela prolaze neopazena i nekaznjena decenijama. A da se deca od malena uce sta je pedofilija, zlouptreba dece u seksulane svrhe-da je to kriminal i da to odmah treba prijaviti, koliko bi dece bilo spaseno. Porazavajuce. Bolesno.

Slaven

17.01.2021. 07:34

@mica - U Srbiji se deci ne veruje i sve se zataskava. Eno onaj iz Brusa sto se ubio, a varos samo sto ga ne proglasi za sveca. Vidis i ovaj komentar iznad tvog (saja) - njemu je to sumnjivo. Kome deca da se povere kad ih onda jos vise ponize?

Aleksandar Mladenovic

17.01.2021. 12:17

@mica - Drugi deo vašeg komentara potpisujem, ali sa prvim imam problem. Vi ste nesumnjivo osoba koja ima dobre namere, i zdrav rezon. Ipak zaboravili ste da se radi o učitelju glume, sa velikim iskustvom, i maloj deci na koju on ima neverovatan uticaj tokom odrastanja. Ključna je bila odluka koju su roditelji morali da donesu da bi im dete uopšte bilo primljeno u skolu - da budu potpuno isključeni iz kontakta sa Mikom. Time je i deci sugerisano da je on autoritet i za njihove roditelje. Bio je u prilici da ih oblikuje kao ličnosti po svojoj volji.