SNIMCI SA MESTA UBISTVA MLADIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Ivan pronađen izboden u blizini zgrade - komšije trvde da nisu čuli za žurku (FOTO/VIDEO)

G.N.

14. 01. 2021. u 11:32

СНИМЦИ СА МЕСТА УБИСТВА МЛАДИЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Иван пронађен избоден у близини зграде - комшије трвде да нису чули за журку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

NOĆAS oko četiri sata otac je dovezao svog sina Ivana T. (22) u Urgentni centar, koji je uboden nožem u srce.

NJegovo telo pronađeno je u ulici dr Ivana Ribara. On je tada davao znake života, a privatnim automobilom je prevezen u Urgentni centar. Pola sata kasnije je konstatovana smrt.

Kako saznaju "Novosti" na terenu, komšije tvrde da nisu čuli ništa. Policija je jutros dolazila u zgradu na broju 168 da preuzme snimke sa kamera, a krvavi tragovi pronađeni su između dve zgrade broja 168 i 170.

Foto: M.Anđela

Staranari iz zgrade sa brojem 170 navode da uopšte nisu čuli da se u njihovoj zgradi održava neka žurka.

Podsetimo, kako prenosi Pink, istraga je pokazala da je Ivan T. veći deo večeri proveo na žurki u jednom stanu na Novom Beogradu. U jednom trenutku je otišao sa žurke, a istraga utvrđuje šta se dešavalo od trenutka kada je napustio stan dok ga otac nije pronašao kako krvari na pločniku. Otac je je sa još jednim drugom odvezao ranjenog mladića u UC gde je on preminuo. Ivan je uboden oštirm predmetom u grudi, a istraga je toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)