NAPALI POLICAJKU U PRIJEPOLJU: Krivična prijava protiv dvojice mladića

A. Rovčanin

05. 01. 2021. u 14:15

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice.

НАПАЛИ ПОЛИЦАЈКУ У ПРИЈЕПОЉУ: Кривична пријава против двојице младића

FOTO: D. Novković

Sumnja se da je on odgurnuo policijsku službenicu nakon što ga je patrola zaustavila u redovnoj kontroli saobraćaja i utvrdila da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola.

Tom prilikom policijska službenica je zadobila lake telesne povrede.

Dvadesetčetvorogodišnjak, koji je bio sa njim u vozilu, sumnjiči se da je pokušao da spreči policajce da privedu vozača, pa će, po nalogu tužilaštva, protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policija je dvadesetsedmogodišnjeg muškarca zadržala do 12 sati, do istrežnjenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)