SMRT POD VELOM TAJNE: Komšije u šoku, ovo su novi detalji svirepog zločina kod Aleksandrovca!

G.Ć.

03. 01. 2021. u 11:56

U PRIGRADSKOM naselju Stanjevo, na ulazu u Aleksandrovac, u subotu ujutro pronađeno je beživotno telo meštanina Aca Lukovića (57) iz ovog naselja.

СМРТ ПОД ВЕЛОМ ТАЈНЕ: Комшије у шоку, ово су нови детаљи свирепог злочина код Александровца!

Ilustracija policija Foto D.Dozet

Kako nezvanično saznajemo, njegov leš sa nekoliko ubodnih rana, nanetih pretpostavlja se nožem, pronađen je u radionici u dvorištu porodične kuće.

Na mestu događaja uviđaj su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela preminulog nakon koje će biti poznato i više detalja ovog, po svemu sudeći, svirepog zločina.

Komšije tragično nastradalog Lukovića, još u šoku i neverici, kažu da je on u porodičnoj kući živeo sam, mirno i povučeno, kao i da im nije poznato da je sa nekim bio u svađi ili bilo kakvoj vrsti sukoba.

- Po struci je bio mašinbravar, imao je svoju radionicu u dvorištu u kojoj je zarađivao za život. Eto, tu je, na žalost i skončao – pričaju komšije.

Osim u radionici, Luković se bavio i poljoprivredom i, kako kažu meštani ovog mirnog naselja, njegova svakodnevna relacija upravo je bila od njive do svog dvorišta.

- Potpuno je neverovatno da je neko mogao da napadne tako mirnog čoveka – dodaju komšije. - Sve se, verovatno, dogodilo tokom noći, a da se nešto dešava shvatili smo kada smo ujutro videli policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)