DŽABE SU RIZIKOVALI: Neverovatan preokret nakon pljačke na Čukarici - novac je potpuno neupotrebljiv, evo i zašto

Novosti online

28. 12. 2020. u 22:06

TRI napadača učestvovala su večeras na Čukarici u pljački u kojoj je ukupno odneto tri i po miliona dinara, ali te novčanice su neupotrebljive jer su prilikom razbojništva isprskane bojom.

ЏАБЕ СУ РИЗИКОВАЛИ: Невероватан преокрет након пљачке на Чукарици - новац је потпуно неупотребљив, ево и зашто

Ilustracija policija Foto P. Milošević

Novac se nalazio u sigurnosnom koferu koji kad se naglo otvori isprska novac. Razbojnicima je dakle ovo jalova pljačka jer oteti novac ne mogu da koriste.

Zbog čestih napada na radnike obezbeđenja novac se sve češće nalazi u koferima koji onemogućavaju pljačkaše da posle razbojništva plen troše. Posle otimanja novca aktivira se alarm i elektrosignalima u unutrašnjost kofera ili torbe pušta se boja koja farba novčanice.

Upravo zbog toga pljačkaši ne mogu da troše pare, jer su novčanice obojene, a na njima se vidi samo serijski broj.

Razbojnici su pobegli jednim vozilom starim obrenovačkim putem nakon čega su najverovatnije promenili vozilo za bekstvo.

Na Čukarici, podsećamo, večeras se ispred jednog marketa odigrala prava drama kad su napadači presreli vozilo sa novcem, a zatim udarili radnika obezbeđenja drškom pištolja i oteli pazar.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni