DAMJANOVIĆU POZLILO, PA IZAZVAO SUDAR? Detalji nesreće u Sivcu, predsednik SO Kula zbog teških povreda prebačen u Beograd (FOTO)

Z.R.

26. 12. 2020. u 17:48

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći, koja se u petak (25.12.) dogodila u Sivcu, teško je povređen predsednik Skupštine opštine Kula Boban Damjanović.

ДАМЈАНОВИЋУ ПОЗЛИЛО, ПА ИЗАЗВАО СУДАР? Детаљи несреће у Сивцу, председник СО Кула због тешких повреда пребачен у Београд (ФОТО)

Foto:; T. T.

Na opštinski automobil, kojim je Damjanović upravljao, iz suprotnog smera je, prema susednom Kljajićevu, naletelo putničko vozilo, čiji je vozač lakše povređen.

Damjanović je, s prelomima vratnih pršljenova, noge i rebara i sa unutrašnjim povredama, iz bolnice u Somboru hitno prebačen u Klinički centar Srbije u Beogradu.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu kroz glavnu ulicu u Sivcu, iz koje je Damjanović, koji živi u ovom selu, skretao u Kosovsku ulicu, u nameri da na posao poveze kolegu, zaposlenog u Opštinskoj upravi.

Drugi akter udesa izjavio je da nikako nije mogao da izbegne sudar, jer je Damjanovićev automobil krivudao po cesti i presekao mu put. Vozač trećeg automobila u lančanom sudaru ostao je neozleđen, i njegovo vozilo je najmanje oštećeno.

Foto: T. T.

Pretpostavlja se da je Damjanoviću tokom vožnje pozlilo, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom. NJega su u polusvesnom stanju iz automobila izvukli policajci i radnici sivačkog komunalnog preduzeća „Radnik“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)