BORA IPAK UBIJEN: Preokret u slučaju iz svrljiškog sela - obdukcija negirala ideju o samoubistvu, u pitanju je zločin

J.Ćosin

24. 12. 2020. u 20:12

SEDAMDESETPETOGODIŠNjI Bora K. (75) iz sela Svrljiški Lalinac, čije je telo 22. decembra pronađeno u porodičnoj kući, je ipak ubijen.

БОРА ИПАК УБИЈЕН: Преокрет у случају из сврљишког села - обдукција негирала идеју о самоубиству, у питању је злочин

Foto: J.Ćosin

Nakon njegove smrti, organi gonjenja su naveli da se najverovatnije radi o samoubistvu s obzirom na to da je telo nađeno u zaključanoj sobi, a muškarac je u rukama imao nož za koji se smatralo da se njime preklao.

Međutim, Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, a Zavod za sudsku medicine je ustanovio da se radi o zločinu.

Foto: J.Ćosin

- Ključne su bile rane koje je žrtva imala po rukama, koje ukazuju da se muškarac branio od napadača – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Nakon novih saznanja uviđaj na mestu zločina je nastavljen. Večeras su u Lalincu forenzičari koji UV lampama traže tragove krvi radi rekonstrukcije događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)