VEŠTAČENJE ODREĐUJE TOK SUĐENJA? Nastavak postupka protiv Boška Spasića, koji je optužen da je na Vračaru zaklao suprugu pred sinovima

J. D. Lj.

21. 12. 2020. u 20:25

U VIŠEM sudu u Beogradu u ponedeljak je, saslušanjem svedoka, nastavljeno suđenje Bošku Spasiću (45), koji je optužen da je 29. maja prošle godine, u porodičnom stanu na Vračaru, zaklao suprugu Jelenu (52), a zatim pokušao da se ubije, prerezavši vene na rukama.

ВЕШТАЧЕЊЕ ОДРЕЂУЈЕ ТОК СУЂЕЊА? Наставак поступка против Бошка Спасића, који је оптужен да је на Врачару заклао супругу пред синовима

Foto P. Milošević

U tom trenutku, u drugoj sobi u stanu, bila su i Boškova i Jelenina deca, dvojica sinova, od 12 i 14 godina.

Kao svedok u ponedeljak se pojavio policajac koji je prvi ušao u stan porodice Spasić u Ulici Desanke Maksimović. Iako je zatekao jeziv prizor, on u ponedeljak nije mogao mnogo da pomogne sudskom veću. Rekao je da njegov posao podrazumeva ovakve slučajeve "na dnevnom nivou" i da se ne seća detalja zločina sa Vračara.

Odbrana optuženog je zatim ponovo zahtevala od suda da odredi veštačenje tragova krvi sa lica mesta, što do sada nije rađeno. Tu odluku bi trebalo da sud donese do narednog suđenja, koje je zakazano za sredinu februara.

Spasić je ranije priznao da su se on i supruga posvađali, ali je rekao da ga je ona napala i da se branio. Tvrdio je da se ne seća da ju je nožem ubo u vrat, ali je dodao da je on, u više navrata, imao suicidnih misli i pokušaja samoubistva zbog loših poslova, od kojih ga je supruga spasavala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati