KAKAV to čovek neko može da bude, pa da puca u invalida i ubije ga? A neko takav je ubio moje slabo i goloruko dete, koje se borilo za svaki dan života, jer su pokušali da ga ubiju i pre pet godina. Tada im nije uspelo, a sad su mi oduzeli jedino dete, sina Vedrana, sve moje...

Ana

12.11.2020. 01:57

@Ivan - Majko, razumem vaše suze i očaj, ne daj Bože nikome to što ste doživeli, ali vaš sin je dokazana opasnost po decu drugih majki i trebao je biti odavno zatvoren da bi bio živ i da bi bila živa i deca drugih majki.

Kostadin

12.11.2020. 06:00

@Ivan - Nalazimo se u velikoj krizi koja je posledica komunističkog režima i velike otimačine. U krizi je zdravstveni sistem, sudski sistem, obrazovni sistem i porodica koju je uništena.

MilaS

12.11.2020. 08:00

@Ivan - ...a gde se to nalazimo?...ovo je prica i strana istine jedne majke...koja to majka nece za svoje dete pricati sa ljubavlju?...a da li je pokojni za sve bio tako brizan i nezan?...iskreno...neka mu je lako tamo sa druge strane...

Petar

12.11.2020. 02:28

Koliko sam shvatio, čovek je osuđeni ubica i to prilikom razbojništva a nije mu dokazano još koje... samo mi nije jasno kakav je to sudija koji je za teško ubistvo dao samo 10 godina!?

Milan

12.11.2020. 05:29

Tesko je biti roditelj i u isto vrijeme realno sagledavati situaciju. Razumijem majku koja ne moze shvatiti da je ubistvo njenog sina samo posledica. A sta je uzrok? Da li je mozda uzrok nedovoljna briga roditelja kod odrastanja roditelja? Koliko nedostatak jednog roditelja utice u fazi formiranja mladog coveka? Kada roditelj o navedenom pocne razmisljati, cesto puta je kasno.

Marko

12.11.2020. 08:34

Dok nije bio invalid, mnoge je zavio u crno. Kako se tada, mama, nisi setila da morališeš... A i to što su toliko pokušavali da ga ubiju, govori dovoljno o njemu...

Srbijo Zuta kuco

12.11.2020. 08:48

Molim da ovo objavite. Pronasao sam u jucerasnjim novinama. "Kada je reč o ubistvima za koja je terećen, jedno se dogodilo 1998. godine. Mediji su tada pisali da je Predraga Milosavljevića, vlasnika prodavnice „Brka“ u naselju Braće Jerković ubio iz „kalašnjikova“ tokom pljačke, kada se ovaj usprotivio da mu da novac. Suđeno mu je i za ubistvo taksiste Branka Topalovića 1996. godine u beogradskom naselju Braće Jerković. Sudsko veće ga je međutim oslobodilo ove optužnice usled nedostatka dokaza, iako je policija tvrdila da se radi o svirepom ubistvu. Po navodima tadašnje optužnice, Repčić je želeo da opljačka taksistu, ali je ovaj odbio da mu preda svoj dnevni pazar."

Lili

12.11.2020. 09:41

Razumem bol majke za detetom. Ali nikako ne razumem neracionalnost i glorifikaciju nekoga ko vec osudjivan za teška krivična dela. Osoba koja je ubijena nije ni moralna gromada niti je ubijena zato sto se bavila legalnim poslovima.