ŽIVELI SU SAMI: Tužilac u ponedeljak saslušava Mitrovčanina koji je osumnjičen da je obljubio svog petogodišnjg sina

S. K. - Š. M.

25. 10. 2020. u 23:00

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak će biti saslušan Marko K. (30) zbog osnova sumnje da je "obljubio svog petogodišnjeg sina" u Sremskoj Mitrovici.

ЖИВЕЛИ СУ САМИ: Тужилац у понедељак саслушава Митровчанина који је осумњичен да је обљубио свог петогодишњг сина

Ilustracija / Foto Deposiphotos

Ceo slučaj "isplivao" je u javnost kada je, ne sluteći šta će čuti u lekarskoj ordinaciji, dečakov pradeda doveo mališana zbog zdravstvenih problema. Usledio je tada šok kada je starina saznala šta njegov unuk radi praunuku. Naime, dete je reklo da spava sa tatom i da ga on često dodiruje po intimnim delovima tela.

- Lekar je iz sigurnosnih razloga, kada je čuo za to, odmah pozvao policiju, a obavešten je i Centar za socijalni rad, koji je već preduzeo određene mere. U ovom trenutku ne možemo ništa da kažemo dok se ne završi istraga - kaže naš izvor iz istrage, dodajući da u ovoj porodici nije bilo nikakvih prijava nasilja.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak živi sam sa ocem, a prema priči komšija, nikada nisu primetili nešto sumnjivo što bi ih podstaklo da alarmiraju policiju.

- Ne znam šta je bilo sa dečakovom majkom, da li ga je napustila, ali dete stalno viđamo kod njega. Brižan je i pazi na njega, baš voli to dete, ali ako je to uradio, onda treba da bude kažnjen. Mada ne verujemo u to - priča jedan od komšija iz ove ulice gde živi porodica.

Janost u Srbiji poslednjih nekoliko meseci zgrožena je činjenicom da se dogodilo nekoliko seksualnih napastvovanja najmlađih. Jedan od jezivijih slučajeva zlostavljanja mališana desio se u selu u okolini Niša, kada je dečaka (7), koji je sa majkom pre mesec dana došao iz Švajcarske u Srbiju na odmor, napastovao dalji rođak (16).

Takođe, muškarac N. M. iz Banovog Polja kod Šapca krajem avgusta silovao je svoju dvanaestogodišnju pastorku u automobilu. Potom se dao u beg, ali je brzom intervencijom policije uhapšen.

Još jedan slučaj silovanja dogodio se u Sremskim Karlovcima, kada je dečaka (9) rođak napastvovao na zabavi kojoj su zajedno prisustvovali. Dečak se potom požalio na bolove, nakon čega je strašan slučaj i otkriven.

Novosađanin N. P. (45) uhapšen je u septembru zbog sumnje da je seksualno zlostavljao komšinicu (8), kada je ona boravila u njegovoj kući kao gošća. Devojčica se požalila majci nakon trećeg napada i pedofil je ubrzo uhapšen.

STARAC OBLjUBIO DETE U ORAHOVCU

NESVAKIDAŠNjI slučaj seksualnog napastvovanja dogodio se prošle godine u srpskoj enklavi u Orahovcu, kada je starac (72) nekoliko puta obljubio sedmogodišnjeg dečaka iz istog mesta. On je navodno odvodio dete u svoju prodavnicu, gde ga je zlostavljao. Užas je otkriven kada se dečak požalio majci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)