TOG DANA RAZGOVARALI TELEFONOM ČAK ČETIRI PUTA: Na procesu fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću iz Jagodine svedočio Žarko Anđelković

Lj. P.

02. 10. 2020. u 21:32

OSIM što smo kolege, Srđan Obradović i ja smo i dugogodišnji prijatelji i čujemo se telefonom tri-četiri puta nedeljno. I tog 13. maja, kada je igrana utakmica u Subotici između Spartaka i Radničkog iz Niša, zvao sam ga četiri puta, da bismo razgovarali o kolegi Milanu Iliću, koji je tog dana bio arbitar na meču u Kruševcu između Napretka i Čukaričkog.

ТОГ ДАНА РАЗГОВАРАЛИ ТЕЛЕФОНОМ ЧАК ЧЕТИРИ ПУТА: На процесу фудбалском судији Срђану Обрадовићу из Јагодине сведочио Жарко Анђелковић

Srđan Obradović / Foto: N. Paraušić

Tadašnji zvanični posmatrač Fudbalskog saveza Srbije, Prve lige, Žarko Anđelković iz Kruševca, izjavio je u petak ovo u Višem sudu u Novom Sadu, u nastavku suđenja Srđanu Obradoviću, fudbalskom sudiji iz Jagodine. Arbitar na travnatom terenu, optužen je da je 13. maja 2018. u Subotici, iskorišaćavanjem svog službenog položaja, favorizovao domaći tim i stavio ga u povoljniji položaj u odnosu na gostujuću ekipu. Meč je završen rezultatom 2:0 za subotički klub.

- Utakmici između Napretka i Čukaričkog u Kruševcu, koja je završena pobedom domaćina, prisustvovao sam kao gledalac - izjavio je Anđelković, tvrdeći da ga meč u Subotici između Spartaka i Radničkog, koji je počeo posle utakmice u Kruševcu, nije interesovao. - Iz medija sam znao kakvo je stanje na tabeli, ali me to nije zanimalo.

Objašnjavajući zbog čega je sa Obradovićem tog 13. maja pre dve godine, čak četiri puta razgovarao, Anđelković je kazao da je tema razgovora bio isključivo fudbalski sudija Milan Ilić, koji je bio angažovan na utakmici između Napretka i Čukaričkog i kako se on snašao na terenu.

- Ta utakmica je bila ocenjena kao teška i kao predsednika organizacije fudbalskih sudija Rasinskog okruga me je zanimalo kako se kolega Ilić snašao - kazao je Anđelković.

PAVKOV OPET NIJE DOŠAO

MILAN Pavkov, sada igrač Crvene zvezde, ni u petak nije došao u sud, mada mu je poziv poslat na adresu kluba u Ulici Ljutice Bogdana, pa će na naredno ročište biti pozvan preko kluba. Od Crvene zvezde će se tražiti i podatak u vezi sa utakmicom sa Araratom, odigranom 1. oktobra u Nikoziji kako bi se videlo da li je Pavkov bio na spisku igrača i da li je putovao na taj meč.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)