KO i zbog čega ruši zakon mog deteta? Kome smeta pravda? Kome smetam ja? Braniću životom!

Komentari (14)

Mala

26.09.2020. 09:56

@sladjana - Bolesnici i pohlepnici. Neko daje novac i finansira bolesne i umobolne jer je i sam takav. Zdrav razum ne može podneti činjenicu da se ti ljudi slobodno šetaju. Oni uglavnom ponove isto ili u većini i teže delo.

Gr

26.09.2020. 07:54

Jeste,nasi Kragujevacki pravnici i pisci zakona su veoma sposobni da napisu ,,glupost,,od zakona.Poznat stari zakon o oruzju.Onda zakon o lopovima,onda o videobnadzoru.Da ne idem u detalje,gomila arogantnih nesposobnjakovica

Rade

26.09.2020. 09:32

Evropski sud poštuje ljudska prava.smesno,evo primer: Ćerka mafijaškog bosa u italiji ubije nedužnog mladića jer je senlucila na ulici pucajući iz pištolja.posle godina i godina sudjenja sud je osudi na smešnu kaznu,a pošto nema nikakvog dohotka(nema primanja,nema nepokretne imovine)sud presudi da roditelji ubijenog momka moraju platiti sudske troškove. EVROPSKI SUD.

Veselin

26.09.2020. 11:00

Pravosuđe u Srbiji je rak-rana srpskog društva. Najkorumpiraniji dio društva. Jednom rečju -ZLO-. Zbog njih nisam ni glasao. I ova vlast ne zaslužuje moj glas, jer ništa nije uradila po tom pitanju. Pogledajte samo vožnje raznoraznih Trifunovića, Lazića, Pantića...pa siledžijsko ponašanje političara, pa sad izbori u Šapcu, pa raznorazne jutke itd, itd, itd. Tužilaštvo 0. Sudije 0. Dobar advokat u Srbiji ne mora znati pravo, nego način na koji uspešno "podmazati" sudije i tužioce. Tužno. Dok god je tako u pravosuđu, Srbija ne može dalje, bez obzira na svu priču. Neka mi neko navede ime jednog, jedinog, političara pre SNS-a koji je osuđen (čak i optužen) za silno bogaćenje za vreme njegove vladavine...

Iva

26.09.2020. 11:16

U Srbiji postoji kompletan otrovan korov u pravosuđu koji uništava celo društvo,i biće još gore ako se ne smeni i ne pohapsi 99% nesposobnih i korumpiranih sudija i advokata. Oni su veća i gora mafija od narko dilera.

Pp

26.09.2020. 13:23

Naravno, srpske sudije i advokati na sve načine pokušavaju da brane pedofile, monstrume i ubice. I nagori kriminalci i psihopate imaju više savesti i morala od srpskih sudija. Srpsko sudstvo je rak rana naseg društva i leglo zla.

Leštanac

26.09.2020. 14:41

Dosta više toga da moramo poštovati neke tamo evorpske standarde. Mi imamo naše standarde i pod hitno vratiti i smrtnu kaznu, u suprotnom na ulicama naših gradova biće "divlji zapad" iz kraja XVIII veka u americi. Pravosudni sistem i sada je na najnižim granama, jer više pravde nema samo bahatost i ko ima pare pravda je na njegovoj strani. Korupcija i mito je na veoma visokom nivou u Srbiji. Osvrnite se.