JUTROS oko 9 sati u padu vojnog aviona kod Loznice, prema poslednjim saznanjima poginula su oba pilota

Bonaparta

25.09.2020. 17:16

Velika tragedija za VS i za celu Srbiju, a pre svega za porodice ovih heroja. Heroja u pravom smislu te reči. Mogli su da iskoče i puste da letelica padne bilo gde, a oni su svesno žrtvovali sebe da ne dužni nastradaju. To mogu veliki, pre svega ljudi, rodoljubi i časni oficiri. Neka im je večna slava i hvala. Porodicama saučešće i veliko hvala što su nam darovali takve veličine.

posmatrac iz daleka

25.09.2020. 17:26

Velika tragedija za nasu zemlju. Izugubiti dva piloza je strasno , narocizo za njihove familije ciji su ponos bili oni. Pa i nas. Mislim da nema zdravog Srbina koji na simpoatise ili voli svoje pilote. Zato me cudi da nisam jos cuo reakciju nase ministra Vulina. Koji se neretko pojavljuje sa svojim izujavama u najrazlicitijim medijima. Na znam da li je poznato. Da visoko razvijene zemlje , kada je rec o vojnim investicijama, najveci deo kapitala ulazu u sistem bezbednosti i spasavanja svojih pilota. Avion se moze kupiti, ali pilot 'NE. Pilot se rodi i gaji deceniju i vise pre nego sto sedne u kokpit. Odgovornost mehanicara i njihovihpredpostavljenih je u ovokvim slucajevima OGROMNA. Krejnje je vreme da tu rec ODGOVORNOST unesemo u nas recni fond. Ne mogu vise -od besa koji me je obuzeo od saznanja za ovu tragediju.

Zoran

25.09.2020. 18:13

Iskreno saučešće porodicama naših poginulih pilota! To su ti isti avioni koji su dizani u vazduh da brane Srbiju za vreme bombardovanja, koji su pregledani pre poletanja i koji su bili "ispravni", pa su posle piloti davali izjave da milion stvari nije na njima bilo ispravno. Šta reći osim kapa dole našim pilotima, to su HEROJI!!! Počivajte u miru i želim vam vedro nebo i na onom svetu!!!

smederevac

25.09.2020. 21:03

Господине мајоре, господине капетане, хвала вам што вашим маневром нисте допустили цивилне жртве. Ваша шртва је немерљива, а губитак српског РВ... ненадокнадив!!! Када је већ овако како јесте, вашим чином, молим се Богу да вас дочека наш највећи војсковођа, војвода Мишић! Велика трагедија за српски народ и државу Србију!!!