SLUČAJ SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA MALIŠANA (9) IZ SREMSKIH KARLOVACA: Produžen pritvor osumnjičenom rođaku dečaka

Lj. P.

24. 09. 2020. u 05:00

ISTRAGA o seksualnom zlostavljanju devetogodišnjeg dečaka iz Sremskih Karlovaca, za koje je osumnjičen A. P. (30) iz istog mesta, u Višem javnom tužilaštvu se privodi kraju.

СЛУЧАЈ СЕКСУАЛНОГ ЗЛОСТАВЉАЊА МАЛИШАНА (9) ИЗ СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА: Продужен притвор осумњиченом рођаку дечака

Foto privatna arhiva

Kako nam je rečeno, još im nije dostavljen nalaz i mišljenje tima za sudsku psihijatriju, a kada to bude učinjeno, biće podignuta optužnica.

U dosadašnjoj istrazi su ispitani svi svedoci za koje je tužilaštvo smatralo da imaju saznanja neophodna za krivični postupak.

Osumnjičenom da je silovao devetogodišnjeg dečaka ponovo je produžen pritvor, pa će A. P. ostati iza rešetaka do 22. oktobra da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, zbog bojazni od ponavljanja dela, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Tridesetogodišnjak, za koga saznajemo da je bliski dečakov rođak, sumnjiči se da je u noći između 14. i 15. juna seksualno zlostavljao mališana. On ga je sa sobom odveo na jednu rođendansku proslavu u naselju Doka-Čerat u Sremskim Karlovcima, gde je bilo dosta gostiju, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutro.

Na putu do kuće, prema nezvaničnim saznanjima, A. P. je dečaka nosio u naručju, jer se mališan nije osećao dobro, a onda je dok su prelazili preko livade, kako se sumnja, napastvovao devetogodišnjaka, posle čega ga je odveo kući.

Mališan je odmah legao da spava i dugo nije ustajao iz kreveta, što je njegovim roditeljima, posebno majci bilo sumnjivo. Dečak je, međutim, rekao da ga jako boli stomak, pa su ga odveli kod lekara, koji je utvrdio da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan, pa je slučaj odmah prijavljen policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju