OPTUŽENI za ubistvo studenta Milesnića, Neđeljko Đurović, nije danas doveden u sudnicu na glavni pretres, a kako je sudija koja vodi postupak rekla - ni ona sama ne zna zašto.

Komentari (6)

Emilija

22.09.2020. 12:45

Nedjeljka i Kovačevića i onog Kontića što lomi ruke onesvešćenom bih u kavez pa za slične organizovati gladijatorske borbe na život i smrt ,bilo bi poučno a kockari nek se klade,sve više ličimo na stari Rim.a zabraniti borbe jadnih pasa koje na crno organizuju na Jastrebcu a čuveni kruševački hirurg ih ušiva tajno.nek ušiva eto ove ne- ljude.a majke koje brane takve sinove su tome i doprinele jer nisu imale kritički stav prema deci niti su razvijale empatiju ni moralne norme kod sinova.

Biljana

22.09.2020. 12:53

"...Za njega sledi najbolji period, videce se ko je on...." Pa videli smo, gospodjo Majko Ubice, videli smo sve. Samo ono jadno dete nije videlo. Niti ce za njega doci bilo kakav period... diplome, prva plata, deca... Zasto je ukinuta smrtna kazna?

Pp

22.09.2020. 13:39

Roditelji ubice, a posebno majka su izraziti krivci što im je sin postao monstrum. Uvek su ga stitili i praštali mu sve, čak i kada je nju majku tukao i maltretirao, pa je povlačila iskaze u policiji. To su zlotvori i ubice, svi zajedno, cela porodica.

Enis

22.09.2020. 13:39

A sto ne pratite sudjenje Nedjeljku za tucu u Postanskoj Štedionici tada bi mnogo jasnije sve bilo.A ovo je poklon inspektoru koji je pakovao Nedju jer vec tri rocista bezi od suda...