OTKRIVENO ZAŠTO SE NEĐELJKO NIJE POJAVIO PRED SUDOM: Majka mu juče bila u poseti, evo šta je rekla

Novosti online

22. 09. 2020. u 12:30

OPTUŽENI za ubistvo studenta Milesnića, Neđeljko Đurović, nije danas doveden u sudnicu na glavni pretres, a kako je sudija koja vodi postupak rekla - ni ona sama ne zna zašto.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО СЕ НЕЂЕЉКО НИЈЕ ПОЈАВИО ПРЕД СУДОМ: Мајка му јуче била у посети, ево шта је рекла

Foto: Fejsbuk

- Zbog tehničkog kvara u bazi podataka sa datumima suđenja nije se pojavio današnji datum koji se odnosi na suđenje pritvoreniku N. Đ. pred Visim sudom u Beogradu. IT podrška Uprave radi na uklanjanju kvara, a postupajući sudija obaveštena je o razlogu nedovođenja pritvorenog N. Đ. na suđenje - rečeno je za Telegraf.rs iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Sledeće suđenje zakazano je za 20. oktobar.

Neđeljkova majka za Telegraf.rs rekla je da je Neđeljku bila juče u poseti.

- Neđeljko je dobro, juče sam bila kod njega u poseti, ne znam zašto se ovo dešava sad kad za njega sledi najbolji period i sada će se videti ko je on - rekla je.

Na današnjem suđenju trebalo je da se pregledaju snimci sa bezbednosnih kamera.

- Vrlo mi je interesantno to što se Neđeljko nije pojavio, bojim se da se ne ispostavi da mu nešto nije dobro, da mu nešto fali, pa da se hvataju za priču da je neuračunljiv. To što je majka rekla da mu je dobro, očekivano je od majke da ga brani, ali na prošlom suđenju se videlo sve, kada su veštaci Biološkog fakulteta nedvosmisleno potvrdili da je stoprocentno tačno ovo u šta svi sumnjamo, a to je da je Neđeljko ubica. Ovo je neki potez nešto usplanirano, a šta videćemo - rekao je za Telegraf.rs Milošev cimer i najbolji drug, Filip Bjelić.

Đurović je optužen da je ispred zgrade u Ulici Dimutrija Tucovića u Beogradu, 27. januara 2019. godine nožem nasmrt izbo studenta Miloša.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (6)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja