HTEO DA PRIKRIJE NESREĆU: Određeno zadržavanje vozaču iz Vlasotinca (33)

I.M.

22. 09. 2020. u 08:40

OSNOVNO javno tužilaštvo u Leskovcu potvrdilo je da je odredilo zadržavanje jednom vozaču zbog sumnje da je, u nesreći koja se u subotu dogodila u leskovačkom selu Stupnica, počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

ХТЕО ДА ПРИКРИЈЕ НЕСРЕЋУ: Одређено задржавање возачу из Власотинца (33)

Foto Ilustracija V.N.

U saopštenju se navodi da je u ovoj nesreći jedna osoba zadobila teške telesne povrede, usled kojih je preminula.

Prema nezvaničnim informacijama, ispituje se da li je osumnjičeni vozač (33) iz Vlasotinca pokušao da prikrije da je u saobraćajnoj nesreći povredio svog šest godina starijeg suvozača iz jednog sela u opštini Gadžin Han, a navodno se proverava i to da li mu je u prikrivanju krivičnog dela neko pomogao. Povređeni je u nedelju preminuo u Kliničkom centru u Nišu, gde je prevezen iz leskovačke Opšte bolnice.

Sumnja se da je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta kada je njegov suvozač zadobio teške telesne povrede opasne po život. Vozač je potom, prema nezvaničnim saznanjima, povređenog saputnika izvukao na put, zaustavio vozilo koje je naišlo i njime ga odvezao do Opšte bolnice u Leskovcu. Lekarima je, navodno, rekao da je pacijent povrede zadobio prilikom pada sa terase. Proverava se i da li se vozač, posle svega, vratio na mesto saobraćajne nesreće i uz pomoć dve zasad nepoznate osobe svoje vozilo izvukao na put i odvezao ga do jednog vlasotinačkog sela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju