UDARILI SU U NJEGOVA KOLA I SAČEKALI DA IZAĐE: Evo kako je u Kaluđerici iz pištolja sa prigušivačem ubijen vlasnik noćnog kluba "Hram"

A. K.

10. 09. 2020. u 11:28

DRAGAN Ristić (61) jutros je ubijen na raskrsnici Smederevskog puta i Proleterskih brigada, nedaleko od svoje kuće.

УДАРИЛИ СУ У ЊЕГОВА КОЛА И САЧЕКАЛИ ДА ИЗАЂЕ: Ево како је у Калуђерици из пиштоља са пригушивачем убијен власник ноћног клуба Храм

Foto: Printskrin

Vlasnik noćnog kluba "Hram"u Kaluđerici kako saznajemo likvidiran je metkom u glavu, a na mestu gde je ubijen navodno su nađene tri čaure.

Prema nezvaničkim izjavama svedoka, napadači su bili u sivom "pasat karavanu" i udarili su Draganova kola. Ristić je izašao iz svog vozila da bi video šta se dogodilo, i oni su zapucali. Telo je pronašao komšija, video je čoveka kako leži na stomaku i prvo pomislio kako je reč o pregaženom pešaku!

Ubrzo je po pozivu stigla Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Počinioci su odmah pobegli sa mesta zločina, a kako nezvanično saznaju "Novosti", u automobilu, sivom "pasat karavanu", koji je nađen u Mirijevu navodno je policija otkrila i pištolj sa prigušivačem.

Ristić je otac petoro dece, tri sina i dve ćerke. Njegov najstariji sin, koji je bio na mstu ubistva, je rekao da "ne zna ko bi mogao ovo da uradi i da je bio dobar čovek".

Inače ubijeni je poznat odranije po izvršenju više krivičnih dela. Nekoliko puta su mu pisane krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja, a dva puta mu je policija našla i nedozvoljeno oružje.

Osuđivan je dva puta.

Ristićev sin je pre tri godine izašao iz zatvora, gde je bio na robiji zbog ubistva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!