UŽAS U ZRENJANINU: Žena nožem izbola muškarca, on preminuo na ulici

B.Grujić

08. 09. 2020. u 11:18

NA ulici, u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u Ulici Heroja Pinkija, ispred kuće broj 19, za sada neidentifikovani muškarac, rano jutros, pronađen je kako leži na asfaltu u lokvi krvi, a nakon što je na lice mesta stigla Hitna pomoć, on je izdahnuo.

УЖАС У ЗРЕЊАНИНУ: Жена ножем избола мушкарца, он преминуо на улици

Foto: B. Grujić

Osim nezvanične potvrde da se dogodilo nasilje u porodici, zrenjaninska policija se još nije oglasila, a kako su nam potvrdile komšije iz okolnih kuća, navodno je žena, nastavnica u osnovnoj školi u ovom stambenom naselju, koja se nedavno doselila u ovu kuću, nožem izbola nepoznatog muškarca.


 

Foto: B.Grujić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!