ZASTOJ NA PUTU: Kod mesta Vlaška nesreća, obustavljen saobraćaj

Tanjug

12. 08. 2020. u 09:23

JP PUTEVI Srbije saopštili su da je na putu Mladenovac-Mali Požarevac (državni put 1. B reda broj 25), u blizini mesta Vlaška, obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode.

ЗАСТОЈ НА ПУТУ: Код места Влашка несрећа, обустављен саобраћај

Foto: A. Rovčanin

Alternativni putni pravac je preko Sopota i Ralje.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.

Na auto-putu E-75, na petlji Bežanijska kosa, u smeru Beograd-Šid, u dužini od 200 metara - danas od 10 do 17 časova radovi na postavljanju portala. U toku izvođenja radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorene krajnja desna i vozna sobraćajna traka.

Vladimirovac - Alibunar,radovi na sanaciji putno-pružnog prelaza. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Beograd-Pančevo, do 24. avgusta radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo - Beograd. U zoni radova, za saobraćaj zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi od 22 do 6.00 časova, a nedeljom od 7 do 17 časova.

Vrdnik - Irig - radovi do 30. oktobra na sanaciji kolovozne konstrukcije, u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, Kelebiji 120 minuta,

Mali Zvornik, 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)