JOKSOVIĆ STOJI IZA NAPADA: Tvrdnje Gorana Nikolaševića (52), čiji je džip odleteo u vazduh u Valjevu tokom vikenda

B. PUZOVIĆ

11. 08. 2020. u 11:00

IZA napada na mene stoji Nebojša Joksović, svedok saradnik na suđenju optuženom Darku Šariću, jer jedino on ima motiv i to može da učini.

ЈОКСОВИЋ СТОЈИ ИЗА НАПАДА: Тврдње Горана Николашевића (52), чији је џип одлетео у ваздух у Ваљеву током викенда

Nebojša Nikolašević / Foto Youtube

To treba svima da bude jasno. Ponašaću se kao i do sada, paziću na sebe i svoju porodicu, ali se nadam da će i država učiniti ono što je potrebno, jer ne treba kriminalac, koji ima status svedoka, da se na takav način ponaša i besmisleno je da ga neko štiti.

Ovo tvrdi Goran Nikolašević (52) iz Valjeva, čiji je džip "honda element" dignut u vazduh u nedelju, tri časa iza ponoći u Mišarskoj ulici u Valjevu. Sigurnosne kamere snimile su zasada nepoznatog počinioca, maskiranog i sa kapuljačom, koji je na haubu vozila, parkiranog ispred Nikolaševićeve kuće postavio eksploziv, koji je aktivirao paljenjem fitilja, a onda pobegao. Snažna eksplozija odjeknula je širim centrom Valjeva, "honda element" je prilično oštećena, kao i susedni parkirani automobil, a i lokali i kuće u blizini.

Nikolašević je svedok u postupku koji se pred Specijalnim sudom vodio protiv Darka Šarića, za šverc kokaina iz Južne Amerike i pranje novca. Policijskoj upravi u Valjevu, Nikolašević je svojevremeno podneo krivičnu prijavu protiv Nebojše Joksovića i Saše Cvetinovića iz Beograda, zbog navodnog pokušaja ubistva.

Oštećenja od eksplozivne naprave postavljene na džip

- Od policajaca u Valjevu dobio sam informaciju da se sprema moja likvidacija, tako što bi neko podmetnuo eksplozivnu napravu u moj automobil - naveo je u krivičnoj prijavi. - Jedini mogući naručilac mog ubistva može da bude Joksović, zato što sam izneo sva krivična dela koja je počinio i zbog kojih može da bude procesuiran. Od izvesnog Dalibora Ristića saznao sam da Joksović planira moju likvidaciju. Ristić mi je potvrdio da su ga Joksović i Cvetinović instruirali da to učini.

SARADNICI

- NEKADA sam sa Joksovićem sarađivao, jer sam bio direktor u njegovim firmama, a njemu smeta što znam da je prisvojio sedam miliona evra od Šarića i da za to imam dokaze - naveo je Nikolašević u krivičnoj prijavi policiji, koju je Tužilaštvo odbacilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna