TRAGEDIJA U "BAMBI PARKU": Žena preminula na napuštenom bazenu

D. N.

23. 07. 2020. u 10:41

NA platou bazena u "Bambi parku" u Požarevcu, policija je prošlog petka, nakon dojave građana, pronašla beživotno žensko telo.

ТРАГЕДИЈА У БАМБИ ПАРКУ: Жена преминула на напуштеном базену

D. Novković

Odmah je pozvana Hitna pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Nakon obavljenog postupka identifikacije, utvrđeno je da se radi o Ruži Nikolić (55) iz Požarevca, čija je porodica, dan pre pronalaska tela, prijavila njen nestanak.

Na telu nisu nađeni tragovi fizičkih povreda, zbog čega je zaključeno da se radi o prirodnoj, takozvanoj "zadesnoj smrti", pa obdukcija nije naložena. Iz tih razloga istraga nije pokrenuta, već je telo predato porodici radi sahrane.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, pokojna Ruža bila je dugogodišnji psihijatrijski bolesnik i u više navrata lečila se u požarevačkoj bolnici. Navodno, njeni duševni problemi nastali su pre više od 20 godina, kad joj je preminulo dete.

Bazen u kojem je nađeno njeno beživotno telo, na betonu i na tridesetak centimetara od vode, već godinama se ne koristi, pun je prljave vode i smeća. Nalazi se u delu "Bambi parka" koji pripada Marku Miloševiću, sinu nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, Slobodana Miloševića.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)