DETALJI SA SASLUŠANJA NIKOLE MALBAŠE: Nije želeo da odgovara na pitanja tužioca

S.M.J.

22. 07. 2020. u 07:03

BIVŠI fudbaler Partizana Nikola Malbaša negirao je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu da je pre skoro dve nedelje pokušao da ubije Igora N. (47) u Zemunu.

ДЕТАЉИ СА САСЛУШАЊА НИКОЛЕ МАЛБАШЕ: Није желео да одговара на питања тужиоца

Nikola Malbaša

Kako smo saznali, on nije želeo ništa više da kaže, niti da odgovara na ostala pitanja zamenika tužioca.

Tužilaštvo je ipak pokrenulo istragu protiv njega, a nakon saslušanja, na njihov predlog, određen mu je pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da bi tokom boravka na slobodi mogao da utiče na svedoke ili unište neke dokaze, ali i da ponovi krivično delo.

Bivšeg fudbalera terete da je sa umišljajem 8. jula uveče pokušao da ubije Igora N., koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede opasne po život. Malbaša se sumnjiči da je ušao u Igorov automobil i tu ga posle kraće rasprave više puta nožem ubo u stomak. Posle toga je, kako se tvrdi, izašao iz vozila i pobegao.

KARIJERA

NIKOLA Mlabaša je bio odbrambeni igrač i u karijeri igrao za Mladost iz Apatina, Hajduk iz Kule, Partizan, atinski Aek, nemački Koblenc, a karijeru je završio 2008. godine u kineskom Šandongu. Za reprezentaciju SCG 2003. godine odigrao je pet utakmica.

Policija je za Malbašom bila raspisala i potragu, jer ga posle navodnog napada nisu pronašli na adresi u Zemunu, gde je prijavljen. On se na kraju, posle desetak dana, sam prijavio i u pratnji advokata u nedelju po podne pojavio u policijskoj stanici. Posle toga mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Tužilaštvo će u daljoj istrazi ispitati Igora N. koji je nakon ranjavanja prevezen u bolnicu, gde je operisan, a njegovo zdravstveno stanje sada je stabilno. Takođe saslušaće i druge svedoke. Kalkuliše se da je novčani dug bio razlog sukoba između Malbaše i Igora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade