SUPRUŽNICI IZBODENI U LESKOVCU: Zadobili teške telesne povrede pluća i dijafragme - Hitno prebačeni u Urgentni centar

I. M.

25. 05. 2024. u 09:45

DVE osobe su noćas, sa ubodnim ranama, iz leskovačke Opšte bolnice prevezene u Urgentni centar Kliničkog centra Niš gde su zbrinute, saopštila je ova zdravstvena ustanova.

СУПРУЖНИЦИ  ИЗБОДЕНИ У ЛЕСКОВЦУ: Задобили тешке телесне повреде плућа и дијафрагме - Хитно пребачени у Ургентни центар

Foto: M. Anđela/Profimedia

Pacijent D. S. (53) je primljen sa ubodnom ranom grudnog koša. Nakon hitne dijagnostike, konstatovane su mu povreda plućnog krila i dijafragme. Hitno je operisan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. 

Pacijentkinja S. S. (54) je takođe primljena sa ubodnom ranom grudnog koša i utvrđene su povrede dijafragme sa krvarenjem.

Hitno je operisao grudni i abdominalni hirurg i ona je nakon toga hospitalizovana na Klinici za anesteziju, saopšteno je iz niškog Kliničkog centra.

Za sada nema informacija o tome kako je došlo do povređivanja ovo dvoje ljudi. Prema nezvaničnim saznanjima reč je o supružnicima iz sela Donja Jajina, u okolini Leskovca, koje je kuhinjskim nožem povredio rođak i prvi komšija.

Do ovog napada je navodno došlo u petak, nešto pre ponoći,  nakon svađe njihove dece u koju su se potom umešali odrasli. 

BONUS VIDEO: BAJDENOVO PRISTANIŠTE - Pomoć pristiže

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)