ADVOKAT OCA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ZA "NOVOSTI": Ne znam ja ništa, vi bolje znate od mene

Novosti online

10. 04. 2024. u 11:56

ADVOKAT Dejanovog oca Radoslava Dragijevića, koji je osumnjičen da je pomogao sinu da se reši tela dvogodišnje Danke Ilić, Nebojša Živanović iz Bora, izjavio je za "Novosti" da još nije stigao obdukcioni nalaz Dalibora Dragijevića, koji je preminuo u Policijskoj upravi Bor 7. aprila u ranim jutarnjim časovima.

АДВОКАТ ОЦА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ЗА НОВОСТИ: Не знам ја ништа, ви боље знате од мене

Foto: Fejsbuk

Živanović je za "Novosti" izjavio da će supruga Radoslava Dragijevića Svetlana biti saslušana do kraja nedelje i to u svojstvu svedoka i da ona nije osumnjičena zajedno sa ocem i sinom.

Na pitanje "Novosti" da prokomentariše šta će se dalje dešavati u postupku on je rekao:

- Ne znam ja ništa, vi bolje znate od mene - rekao je Živanović.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Radoslava Dragijevića (1951) i Dalibora Dragijevića (1984), zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. (1974), osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

U međuvremenu, Dalibor Dragijević preminuo je u policijskom pritvoru u Boru. Lekar je ustanovio da je umro prirodnom smrću, od infarkta, a Više javno tužilaštvo u Zaječaru je naredilo obdukciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar - NIKAD JEFTINIJE!