LAV DVA MESECA PRE TRAGEDIJE ŠOKIRAO SVE: "Došla je njegova supruga, donela ključ - od tada ga nismo videli"

Lj. PRERADOVIĆ

07. 03. 2024. u 20:00

TELO Lava Petrovića Suvajdžića (25), koji je sa suprugom Martinom (23) pre sedam dana skočio sa 16. sprata solitera u naselju Liman dva, i dalje se nalazi u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

ЛАВ ДВА МЕСЕЦА ПРЕ ТРАГЕДИЈЕ ШОКИРАО СВЕ: Дошла је његова супруга, донела кључ - од тада га нисмо видели

Foto: Novosti

Gde i kada će on biti sahranjen zasada nije poznato. U slučaju da se niko ne javi da preuzme telo, po proceduri, obaveštava se Centar za socijalni rad prema mestu prebivališta pokojnika.

I dok ta enigma i dalje traje, o životu Lava i njegove porodice, svakodnevno se pojavljuju novi detalji. Policija još istražuje da li su Lav i Martina odgovorni za smrt dvojice sinova, koji su u sredu sahranjeni pored majke u Bačkom Petrovcu, a sada je isplivala informacija da je on donedavno radio u jednom tepih servisu u Novom Sadu, gde je, na iznenađenje kolega, dao otkaz dva meseca pre strašne tragedije.

- Radio je sa nama četiri godine, ali je u danima oko Božića otišao - priča nam Lavov kolega s posla. - Samo je rekao da će on ili neko drugi sutradan doći i doneti ključ od radnje. Bili smo u čudu zbog njegove iznenadne odluke. Sutradan je došla njegova supruga, donela ključ i kazala da je Lav dobio dobru ponudu za posao. Od tada ga nismo videli, niti čuli.

O Lavovom privatnom životu, njegovim kolegama je vrlo malo toga poznato. Po onome što im je šturo o sebi govorio, došao je iz Beograda, a izvesno vreme, pre dolaska u Novi Sad, živeo je u Bačkom Petrovcu, gde je radio u jednoj prodavnici. On i Martina su se tu u njenom rodnom mestu i upoznali.

Venčanje bilo samo formalno

LAV i Martina su se venčali u Bačkom Petrovcu 2020. godine. Samo su se, kako saznajemo, pred matičarem potpisali u prisustvu svedoka, i sve je bilo puka formalnost. Na osnovu njihovog odnosa prema tom činu bez ikakve ceremonije, zaključuje se da nisu baš imali određen stav prema instituciji braka. Lavovih prijatelja tu nije bilo.

- Posle venčanja, mladi bračni par je najpre živeo u malom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, jednom prilikom sam tu bio i u stanu nisam primetio ništa neobično. A kada je Martina ostala u drugom stanju, preselili su se u Petrovaradin - kazuje nam Lavov kolega, dodajući da je kao radnik bio veoma posvećen poslu. - U njegovom ponašanju nije se moglo primetiti ništa neobično, nije imao društvene mreže. Dok su imali samo jedno dete, bio je vrlo posvećen sinu, kupovao je i nabavljao sve što je bilo potrebno za dečaka.

Kada je Martina rodila drugo dete, Lav je, kažu, bio malo rastreseniji, ali su njegovo takvo ponašanje pravdali time da oko dvoje dece imaju više obaveza, često moraju da ustaju zbog hranjenja i presvlačenja, menjanja pelena...

Lava i njegovu porodicu niko od kolega nije posećivao u podstanarskoj kući, a i on nije bio spreman za druženja van posla. Jedan kolega ga je nekoliko puta kolima vraćao kući u Petrovaradin, ali je on insistirao da ga ostavi nekoliko stotina metara pre, pod izgovorom da mora da svrati u prodavnicu da bi nešto kupio.

U istoj grobnici

MARTINA i dvojica dečaka sahranjeni su u sredu na groblju u Bačkom Petrovcu, njenom rodnom mestu. Majka i sinovi počivaju u istoj grobnici, a iznad humke, na drvenom krstu ispisana su njihova imena, sa godinama rođenja i smrti. Martina je sahranjena pod devojačkim prezimenom Kukočka.

- Svi smo se zaprepastili kada se saznalo šta se dogodilo - kaže naš sagovornik. - Ne znamo šta da kažemo i da mislimo. Strašna je ova tragedija. Koliko se sećam, na radnom mestu Lava nije posećivao niko od poznanika ili prijatelja, niti ga je bilo ko zvao telefonom. Nekoliko puta je bila njegova supruga sa starijim detetom, ali vrlo kratko se zadržavala.

BONUS VIDEO - ISPRAĆAJ MARTINE I NjENA DVA SINA NA VEČNI POČINAK: Muk u Bačkom Petrovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)