DA NE PONOVI KRIVIČNO DELO: Osumnjičenom za pokušaj ubistva u Karađorđevu određen pritvor do 30 dana

Lj.P.

20. 12. 2023. u 10:14

TRIDESETŠESTOGODIŠNjEM A. B. iz Krčedina kod Inđije, osumnjičenom za pokušaj ubistva i razbojništvo, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana.

ДА НЕ ПОНОВИ КРИВИЧНО ДЕЛО: Oсумњиченом за покушај убиства у Карађорђеву одређен притвор до 30 дана

FOTO: Lj.P.

Kako je za „Novosti“ rekla Jelena Ostojin, portparolka Višeg suda, ova mera izrečena mu je jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog opasnosti uticaja na svedoke i zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv.

On se sumnjiči da je u subotu, 16. decembra, u Karađorđevu, oštrim predmetom naneo tridesetsedmogodišnjem meštaninu teške povrede opasne po život. Za sada nije poznato da li je 37-godišnjaka povredio nožem ili makazama, a kod njega je, kako saznajemo, pronađeno i jedno i drugo.

Pre nego što je izbo i teško povredio tridesetsedmogodišnjeg meštanina Karađorđeva, A. B. je preteći nožem u prodavnici u tom mestu počinio razbojničku krađu.

Iako je odmah iz Karađorđeva pobegao u Novi Sad, njega je policija istog dana identifikovala i uhapsila u ovom gradu, u blizini Železničke stanice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)