NOVI DETALJI PUCNJAVE U NOVOM SADU: Nakon svađe ispalio nekoliko hitaca, poznato u kakvom je stanju ranjeni muškarac

Lj.P.

09. 12. 2023. u 09:21

ČETREDESETOGODIŠNjI muškaracac, ranjen je u pucnjavi u Novom Sadu u Ulici Futoški put broj 5 u jednoj kafani u noći između petka i subote oko 2.20 sati posle ponoći.

НОВИ ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У НОВОМ САДУ: Након свађе испалио неколико хитаца, познато у каквом је стању рањени мушкарац

CK Požarevac

Kako je za "Novosti" rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć,  njihova medicinska ekipa je  na licu mesta zbrinula četrdesetogodišnjeg muškarca, po prvom prioritetu i on je u svesnoim stanju prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Prema nezvanični saznanjima, pucnjavi je prethodila svađa između muškarca koji je upucan i muškarca koji je sedeo za drugim stolom. Njih dvojica su se raspravljali, da bi u jednom momentu, mladić ispalio dva, tri hica u predelu noge četrdesetogodišnjaku. Ubrzo posle pucnjave, muškarac koji je pucao je odatle otišao.

U toku noći, kako za "Novosti" navode u Kliničkom centru Vojvodine, primljen je NN pacijent, sa teškom povredom u vidu komplikovane prostrelne rane rane desne nadkolenice.

- Nakon prijema sprovedeno urgentno rekonstruktivno operativno lečenje nakon kojeg je pacijent primljen u jedinicu poluintenzivne nege -  navodi Siniša Knenjžević, portparol KCV.

- Stabilnih je vitalnih parametara, sprovodi se dalje intenzivno konzervativno lečenje i monitoring.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA: Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)