AKCIJE POLICIJE: Trojica uhapšena zbog teških krađa

D. N.

25. 11. 2023. u 15:27

Tokom dve odvojene akcije, policija je uhapsila tri osobe zbog osnovane sumnje da su izvršile više krivičnih dela teška krađa.

АКЦИЈЕ ПОЛИЦИЈЕ: Тројица ухапшена због тешких крађа

D. Novković

M.K. (30) iz Velikog Gradišta i A.T. (24) iz okoline Žabara, kako se sumnja, od avgusta do novembra ove godine, na području Požarevca provalili su u tri ugostiteljska objekta, jednu prodavnicu, salon lepote i auto-školu iz kojih su ukrali novac. Oni se terete i da su provalili u još jedan ugostiteljski objekat, prodavnicu i salon lepote iz kojih ništa nisu odneli, pa je protiv njih podneta i krivična prijava zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju.

U drugoj akciji uhapšen je S.A. (50) iz Požarevca, koji se sumnjiči da je provalio u kuću jednog sugrađanina i ukrao robu čija se vrednost procenjuje na oko 60.000 dinara. Deo ukradenih stvari je pronađen i biće vraćen vlasniku.

Protiv M.K. i A.T. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, dok je S.A, na osnovu poternice Osnovnog suda u Požarevcu, sproveden na izdržavanje kazne zatvora zbog ranije počinjenih krivičnih dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)