TUKLI GA PALICOM I PESNICAMA, IMA TEŠKE POVREDE: Napali momka u Jug Bogdanovoj

Novosti onlajn

25. 11. 2023. u 12:50

A.R (30) je u petak dovezen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama koje je zadobio na Savskom vencu. Njega je napalo više nepoznatih osoba i zadala mu povrede po telu i glavi.

ТУКЛИ ГА ПАЛИЦОМ И ПЕСНИЦАМА, ИМА ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ: Напали момка у Југ Богдановој

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

U Jug Bogdanovoj ulici u petak se dogodio incident kada je više osoba napalo A.R. i rukama i drvenom palicom mu zadala teške telesne povrede.

Radom policije na terenu indetifikovan je, a potom i uhapšen jedan od izvršioca ovog krivičnog dela i uhapšen. U pitanju je N.E. (32).

U saradnji sa Prvim osnovnim javniom tužilaštvom, napisana mu je prijava za tešku telesnu povredu.

BONUS VIDEO: KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA - Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!