"PUCNJAVE SE ČUJU I U TOKU BELOG DANA" "Novosti" u Hajdukovu kod Subotice posle okršaja migranata (VIDEO)

J.L.

13. 09. 2023. u 10:45

U PONEDELjAK uveče, u blizini Palića i Hajdukova, u poslednjem okršaju ilegalnih migranata jedno lice je pronađeno mrtvo, a tri su ranjena. Kao i posle svakog incidenta, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u akciji usmerenoj na suzbijanje ilegalnih migracija na području Subotice, Sombora i Kikinde pronašli su 371 iregularnog migranta.

ПУЦЊАВЕ СЕ ЧУЈУ И У ТОКУ БЕЛОГ ДАНА Новости у Хајдукову код Суботице после окршаја миграната (ВИДЕО)

Foto: MUP

Takođe, u akciji su nađene i tri automatske puške, jedna poluautomatska puška i pištolj, dva agregata, kao i 25 pasoša i 12 ličnih karata. Na teritoriji Policijske uprave Subotica jednom iregularnom migrantu je određeno zadržavanje zbog prekršaja iz oblasti Zakona o strancima, dok su na području Policijske uprave Sombor protiv četiri srpska državljanina podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog sumnje da su učinili prekršaj pomaganje u nezakonitom boravku stranom državljaninu. 

"Novosti" su posetile mesto u kom se dogodio pomenuti okršaj i razgovarali sa meštanima koji su izjavili da migranti, koji se uglavnom kreću u grupama, koriste napuštene salaše, ali da im nisu pravili probleme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona