NIŠLIJA SILOVAO ĆERKU I NAPRAVIO JOJ DETE: DNK potvrdila užas, devojka smogla snage da progovori tek šest meseci posle drugog silovanja

J. Ć.

24. 08. 2023. u 08:40

VIŠE javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv B. M. (52), koji je uhapšen u martu zbog sumnje da je od 2020. do 2022. dva puta silovao ćerku S. M. (21). Kada ju je drugi put obljubio, devojka se požalila majci, koja živi u Pećincima, a ginekološkim pregledom je utvrđeno da je trudna. Nakon rođenja bebe, DNK analiza je potvrdila užasne sumnje, odnosno da je osumnjičeni B. M. otac ćerkinog deteta!

НИШЛИЈА СИЛОВАО ЋЕРКУ И НАПРАВИО ЈОЈ ДЕТЕ: ДНК потврдила ужас, девојка смогла снаге да проговори тек шест месеци после другог силовања

D. Novković

Devojka S. M. je treće dete u porodici. Kada su joj se roditelji razveli, bila je maloletna, i data je u hraniteljsku porodicu, jer otac i majka nisu bili u stanju da se staraju o svoj deci. Kada je postala punoletna, odlučila je da se vrati kod oca i da živi s njim u niškom naselju Trošarina. Prve sumnje da se nešto strašno između njih dvoje dešava iznela je mlađa sestra koja je primećivala da su sestra i otac u jednoj sobi koja je zaključana. Devojka je htela nekoliko puta da pobegne, ali joj je B. M. vadio stvari iz kofera i razbacivao po sobi i uz pretnje je zadržavao.

Sagovornik "Novosti" blizak istrazi kaže da je B. M. prvi put izvršio krivično delo 2020. godine, tek nakon što je devojka postala punoletna. Devojka je smogla snage da progovori tek šest meseci posle drugog silovanja, u februaru prošle godine. U avgustu 2022. je otišla do majke, koja ju je odmah odvela u Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici, gde je utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći. Obaveštena je i niška Kriminalistička policija, koja je blagovremeno reagovala i odmah započela postupak. Otac je prošle godine uhapšen, ali usled nedostatka dokaza, pušten je na slobodu, sve dok nedavno nisu stigli rezultati DNK analize, koji su potvrdili da je dete koje je njegova ćerka rodila - njegovo.

U Materinskom domu

BEBA je rođena u mestu Dobrinjce, u opštini Ruma, a devojka je tu prijavila da ju je otac fizički i seksualno zlostavljao. Kada je prvi put uhapšen, nije bilo jasnih pokazatelja da li devojka govori istinu, da bi sa poklapanjem DNK sve postalo jasno - priča naš izvor. Majka i dete su smešteni trenutno u Materinski dom u Beogradu, gde će njih dve, verovatno, naći svoj mir.

Ovim dokazom stekli su se uslovi da Više javno tužilaštvo u Nišu podigne optužnicu protiv ovog Nišlije.

- Sada je stigao nalaz njegovog i bebinog biološkog materijala, tako da je zbog toga odmah pritvoren. On je, inače, rođen na Kosovu i Metohiji, a kasnije se preselio u Niš. Sa majkom porodilje je započeo život u beogradskom naselju Borča. On je i ranije bio nasilan, umeo je da podigne ruku na ženu, a pre nekoliko godina on i supruga su se razveli i on se preselio u Niš. 

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)